Descobreix la nostra gastronomia a tres restaurants al cor del Penedès i un altre a Esplugues.

Cal Blay Vinticinc

·

Amb un cèntric emplaçament al cor de Sant Sadurní d’Anoia, Cal Blay Vinticinc és l’hereu del primer restaurant obert per la família Carda Torner fa més de trenta anys. Un restaurant on es conjuga la tradició amb la modernitat culinària en un antic celler modernista totalment rehabilitat per a aquest exigent projecte gastronòmic.

Mirador de les Caves

·

Ubicat en un entorn bucòlic als peus del Castell de Subirats, el Mirador de les Caves és un restaurant entre vinyes on prima la selecció dels productes locals i de temporada. Com si d’una talaia es tractés, les vistes panoràmiques sobre Montserrat i la plana del Penedès arrodoneixen l’experiència.

La Masia d’Esplugues

·

Situada a l’entrada de Barcelona, La Masia reobre el restaurant amb propostes tradicionals de la cuina penedesenca i l’afegit innovador de receptes internacionals i noves tècniques de preparació i cocció. Cada àpat es converteix en una experiència plaent i també en una deliciosa descoberta. 

Descobreix-lo
Descobreix-lo
Descobreix-lo

Cal Figarot

·

Cal Figarot, menjars i beures, és la proposta més jove i més original de Cal Blay: un restaurant ubicat dins un edifici històric que és la seu dels Castellers de Vilafranca. La nostra cuina de sempre i altres preparacions delicioses en format de tapes, platillus i cassoletes.

Descobreix-lo

Descobreix la nostra gastronomia a tres restaurants al cor del Penedès i un altre a Esplugues.