Descobreix la nostra gastronomia a tres restaurants al cor del Penedès, a Vilanova i la Geltrú i un altre a Esplugues.

  Cal Blay Vinticinc

Al cor de Sant Sadurní d’Anoia, Cal Blay Vinticinc és l’hereu del primer restaurant obert per la família Carda Torner fa més de trenta anys. Un restaurant on es conjuga la tradició amb la modernitat culinària en un antic celler modernista totalment rehabilitat.

  Mirador de les Caves

Ubicat als peus del Castell de Subirats, el Mirador de les Caves és un restaurant entre vinyes on prima la selecció dels productes locals i de temporada. Les vistes panoràmiques sobre Montserrat i la plana del Penedès arrodoneixen l’experiència.

El Nàutic

Entre velers i gavines, el Nàutic és el restaurant mariner de Cal Blay. La nostra cuina embolcallada d’una forta influència mediterrània on el peix i el marisc passen a ser els protagonistes de les nostres receptes.

La Masia d’Esplugues

Situada a l’entrada de Barcelona, La Masia reobre el restaurant amb propostes tradicionals de la cuina penedesenca i l’afegit innovador de receptes internacionals i noves tècniques de preparació i cocció.

Cal Figarot

Cal Figarot, menjars i beures, és la proposta més jove i més original de Cal Blay: un restaurant ubicat dins un edifici històric que és la seu dels Castellers de Vilafranca. La nostra cuina de sempre en format de tapes, platillus i cassoletes.

Descobreix la nostra gastronomia a tres restaurants al cor del Penedès, un a Vilanova i la Geltrú i un altre a Esplugues.