Descobreix la nostra gastronomia a tres restaurants al cor del Penedès, a Vilanova i la Geltrú i un altre a Esplugues.

Visita'ns

Cal Blay Vinticinc

 

Al cor de Sant Sadurní d’Anoia, Cal Blay Vinticinc és l’hereu del primer restaurant obert per la família Carda Torner fa més de trenta anys. Un restaurant on es conjuga la tradició amb la modernitat culinària en un antic celler modernista totalment rehabilitat.

 

Visita'ns
Visita'ns

Mirador de les Caves

 

Ubicat als peus del Castell de Subirats, el Mirador de les Caves és un restaurant entre vinyes on prima la selecció dels productes locals i de temporada. Les vistes panoràmiques sobre Montserrat i la plana del Penedès arrodoneixen l’experiència.

 

Visita'ns
Visita'ns

El Nàutic

 

Entre velers i gavines, el Nàutic és el restaurant mariner de Cal Blay. La nostra cuina embolcallada d’una forta influència mediterrània on el peix i el marisc passen a ser els protagonistes de les nostres receptes.

 

Visita'ns
Visita'ns

Els Jardins de Codorníu

 

Els Jardins de Codorníu és la nova proposta de Codorníu: un agradable espai ubicat al voltant del mític celler, on es podrà degustar una copa de cava i tapes elaborades per Cal Blay.

 

 

Visita'ns
Visita'ns

La Masia d’Esplugues

 

Situada a l’entrada de Barcelona, La Masia reobre el restaurant amb propostes tradicionals de la cuina penedesenca i l’afegit innovador de receptes internacionals i noves tècniques de preparació i cocció.

 

Visita'ns
Visita'ns

Cal Figarot

 

Cal Figarot, menjars i beures, és la proposta més jove i més original de Cal Blay: un restaurant ubicat dins un edifici històric que és la seu dels Castellers de Vilafranca. La nostra cuina de sempre en format de tapes, platillus i cassoletes.

 

Visita'ns
Regal Catering Penedes

Descobreix la nostra gastronomia a tres restaurants al cor del Penedès, un a Vilanova i la Geltrú i un altre a Esplugues.